Overlijden Tineke Tol

Het is een goed gebruik in onze parochie om meelevende leden een bericht te zenden bij het overlijden van iemand die in onze parochie bekend was. Daarom deel ik u mee dat 

Tineke Tol

op zondagavond 16 juni is overleden. Mevrouw C.E. Tol-Nijenhuis werd geboren op 1 juli 1926. Haar man was pastoor Cor Tol, en Tineke zelf wordt onder ons wel eens omschreven als de ‘moeder van de parochie’, afgaande op haar belangstelling en zorg voor mensen.

Tineke wordt overgebracht naar de bisschopskamer in ons kerkgebouw aan de Kinderhuissingel 74, alwaar er gelegenheid is om afscheid te nemen op woensdag 19 juni van 19.30 tot 21.00 uur. Voor alle duidelijkheid: dit betreft geen avondwake, maar een mogelijkheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren.

De uitvaartmis wordt gehouden in ons kerkgebouw op zaterdag 22 juni om 10.30 uur, waarna aansluitend om 13.15 de crematieplechtigheid plaatsvindt in de grote aula van Westerveld te Driehuis. Daarna is er op Westerveld gelegenheid elkaar te ontmoeten en de familie te condoleren.

Op zondag 23 juni om 10.00 uur zal tijdens de eucharistieviering uiteraard gedachtenis voor Tineke gehouden worden.

 

Pastoor Mattijs Ploeger