Parochie uitje 14 oktober 2018

U bent er toch ook bij?

Op 14 oktober aanstaande gaan we het weer beleven, het gezellige en verbindende PAROCHIEUITJE!!! Gingen we in voorgaande jaren naar Utrecht en Leiden, dit jaar is de mooie stad achter de duinen aan de beurt, Den Haag. Menno Adelaar heeft in samenwerking met de parochie van de Heilige Jacobus en Augustinus een mooi programma voor ons samengesteld. Het komt neer op het volgende: 

 

 

 

 

 

  • 10 uur, eucharistieviering in de kerk aan de Juffrouw Idastraat, op loopafstand van het Centraal Station
  • Koffie, rondleidingen door het prachtige oude gebouw en lunch
  • Bezoek aan het nabij gelegen Mauritshuis (www.mauritshuis.nl) met een prachtige collectie kunst uit met name de Gouden Eeuw; tickets voor eigen rekening, ook vooraf on line te krijgen (=handig), rondleiding grootmoedig betaald door het kerkbestuur.
  • terug naar de kerk in de Juffrouw Idastraat voor de Vespers
  • Aansluitend borrel en diner bij Humphries, ook voor eigen rekening,  ook in de buurt.

Het ligt in de bedoeling om met de trein te gaan, tijden, perrons en reistijd krijgt u van me na inschrijving. U kunt zich inschrijven door me een mailtje of appje te sturen : joepbenekenkolmer@hotmail.com of 06-229 84 183. Het staat u natuurlijk vrij om het programma geheel dan wel gedeeltelijk te volgen. Mocht u met kinderen komen, laat het me even weten.

Heel graag tot 14 oktober!

Joep Beneken Kolmer