5 jongeren op OK zeilweekend

Verslag Zeilkamp 2010:

 

Eerst een paar uurtjes in de bus op weg naar Makkum, gezellig gepraat en heel veel gelachen. Rond half 9 kwamen we in de haven van Makkum aan, bij de Noordster. Er werd van alles uitgelegd over wat we gingen doen en natuurlijk de regels. We hebben die avond nog spelletjes gedaan, en gingen laat slapen! De leiding zei dat we om 8uur zouden worden gewekt, maar de leiding had zich verslapen. En wij waren al lang wakker. Klaar maken en ontbijten, daarna de zeilen gehesen en we gingen op weg naar Medemblik. Beneden in bij de hutten schommelden het de heldentijd heen en weer je werd er een beetje misselijk van. Het leeknet of je dronken was, je kon niet normaal lopen. Rond  4uur kwamen we aan in Medemblik, en gingen even naar een supermarkt en naar een piep kleine kermis en toen ging het heel hard regenen en gingen schuilen bij de bart smit. Daarna liepen we terug naar de Noordster, en de rest van de avond/nacht hebben we Weerwolven van Wakkerdam gedaan. En we gingen weer laat slapen. De volgende ochtend wakker gemaakt en ontbeten. En de zeilen weer gehesen en we gingen weer terug naar Makkum. Daar aangekomen tassen ingepakt en de auto’s ingeladen. Afscheid genomen van onze vrienden, en de rest. Toen in de auto en weer terug naar Haarlem. We vonden het een heel geslaagd weekeind. En hopen nog meer van deze uitjes te hebben, want het was heel leuk en gezellig.

 

Met vriendelijke groet,

 

Yaël Arnold en Kim Ouwerkerk.